|
Pukutės Forumas
Ai šiaip geri puslapiai
| |
Pukute | Data: Sekmadienis, 2008-08-24, 5:02 PM | Žinutės num:# 1 |
Bendraujantis
 Administratorė
Parašė žinučių: 865
Statusas: 
|
mano darbas cia
|
|
| |
vitalijaL | Data: Pirmadienis, 2008-09-01, 10:09 AM | Žinutės num:# 2 |
Pasisakantis
 Jau savas
Parašė žinučių: 33
Statusas: 
| www.eroklubas.lt pramoginis puslapiukas tik pilnameciams. daug pveiksliukuistoriju ir norinciu bendrauti...
|
|
| |
Pukute | Data: Ketvirtadienis, 2008-09-25, 11:09 AM | Žinutės num:# 3 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| ai ten kazkaip mokama nevaikstau as po tokia svetaines
mano darbas cia
|
|
| |
Pukute | Data: Ketvirtadienis, 2008-09-25, 11:24 AM | Žinutės num:# 4 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| va cia apie sapnus ir mistika man idomu http://www.sapnai.net/index.php
mano darbas cia
|
|
| |
Pukute | Data: Ketvirtadienis, 2008-10-09, 1:20 PM | Žinutės num:# 5 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| 15min laikrastiskaune dalina visuomeniniam transporte uz dyka pradesiu ir as skaityti
mano darbas cia
|
|
| |
Pukute | Data: Trečiadienis, 2008-11-05, 10:47 AM | Žinutės num:# 6 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| Viskas apie antstolius - atsinaujinusioje svetainėje “Antstolių rūmai” visiškai atnaujino savo svetainės išvaizdą ir struktūrą. Be to, pakeistas ir tinklalapio pavadinamas. Buvęs www.alar.lt tapo www.antstoliurumai.lt. Tiesa, buvęs pavadinimas įsimenamas daug lengviau. Atsinaujinusioje svetainėje rasime daug naudingos informacijos apie antstolių veiklą. Galėsime ieškoti antstolių kontorų pagal antstolių veiklos teritorijas, kontoras, antstolius. Nuo šiol greta kiekvienos antstolių kontoros kontaktinių duomenų skelbiamas ir kontoros darbo laikas bei interesantų priėmimo laikas. Svetainėje rasime nemažai teisės aktų, o skyrelyje “Konsultacijos” - patarimų. O į visus individualius klausimus antstolių rūmų darbuotojai svetainės lankytojams atsakys el. paštu – tam veikia klausimų-atsakymų skyrelis „Klauskite“.
mano darbas cia
|
|
| |
Pukute | Data: Trečiadienis, 2008-11-05, 10:51 AM | Žinutės num:# 7 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| “Tag Heuer” pagamino telefoną, kainuosiantį 10 tūkst. litų Atsibodo, kad mūsų turėtų telefonų ekranai visada susibraižo? Garsi laikrodžių gamintoja “Tag Heuer” paskelbė, kad jau šių metų rugsėjį pristatys savo pirmąjį telefoną. Jo ekranas bus pagamintas iš 60,5 karatų nesibraižančio safyro. Tag Heuer Meridiist Tačiau tai toli gražu ne viskas, ką sugeba šis telefonas. Gamintoja teigia, kad įrenginio baterija ją pilnai įkrovus veiks net 7 valandas kalbant arba 672 valandas (net 28 paras!) budėjimo režime. Tag Heuer Meridiist Meridiist turi ir kitą išskirtinį bruožą - tai antras ekranas, patalpintas viršutinėje korpuso dalyje. Jame matysime laikrodį bei informaciją apie įėjusius skambučius ir gautas žinutes. Tag Heuer Meridiist Pirkėjai galės pasirinkti iš kelių galimų korpuso apdailos variantų. “Tag Heuer” atstovas teigia, kad šiems telefonams naudojamos tik aukščiausios kokybės medžiagos, tokios kaip oda, nerūdijantis plienas ar organinis plastikas. Tas pačias medžiagas gamintoja naudoja ir savo prašmatnių laikrodžių gamybos metu. Deja, už visus šiuos privalumus turėsime pakloti nuo 10000 iki 11000 Lt. Tag Heuer tinklalapis
mano darbas cia
Žinutę redagavo Pukute - Trečiadienis, 2008-11-05, 10:51 AM |
|
| |
Pukute | Data: Trečiadienis, 2008-11-05, 11:04 AM | Žinutės num:# 8 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| ieškote nuotraukų? > pirkite turite nuotraukų? > parduokite norite žinių? > dalyvaukite Jei ieškote nuotraukų interneto svetainei, žurnalui, laikraščiui ar kitam leidiniui, patekote į teisingą vietą. Šiuo metu mūsų nuolat augančiame fotobanke yra 25681 nuotrauka. Jei nerasite sau tinkamos - užpildykite pageidavimų formą, ir apie Jūsų norą sužinos visi užsiregistravę fotografai. registruotis Jei esate profesionalus fotografas, ir norite praplėsti potencialių klientų gretas - ši vieta skirta Jums. Atidžiai perskaitykite mūsų rekomendacijas fotografams. Registruokitės, atsiųskite keletą nuotraukų, kurios įrodytų Jūsų profesionalumą, ir jau greitai galėsite talpinti ir pardavinėti neribotus kiekius nuotraukų. registruotis Jei Jūs dar tik pradedantis fotografas, ar tiesiog domitės šiuo menu - dalyvaukite mūsų bendruomenėje. Čia Jūs galėsite aptarti, įvertinti tiek savo, tiek kitų dalyvių nuotraukas, perskaityti įvarių straipsnių ar pasidalinti savo patirtimi. registruotis adresas cia
mano darbas cia
|
|
| |
kulebam | Data: Šeštadienis, 2008-11-08, 5:38 PM | Žinutės num:# 9 |
Bendraujantis
 Jau savas
Parašė žinučių: 115
Statusas: 
| interneto greičio matuoklis pasigražinkim
brrrrrrrr
Žinutę redagavo kulebam - Šeštadienis, 2008-11-08, 5:44 PM |
|
| | |
kulebam | Data: Antradienis, 2008-11-11, 6:31 PM | Žinutės num:# 11 |
Bendraujantis
 Jau savas
Parašė žinučių: 115
Statusas: 
| zodiakai pagal gimimo datą
brrrrrrrr
Žinutę redagavo kulebam - Antradienis, 2008-11-11, 6:32 PM |
|
| | |
Jolanciux | Data: Trečiadienis, 2009-01-21, 11:44 AM | Žinutės num:# 13 |
Svečias
 Jau savas
Parašė žinučių: 18
Statusas: 
| http://photofunia.com/ čia susijęsu nautraukomis toks įdomus puslapiukas
nai nai
|
|
| |
Jolanciux | Data: Trečiadienis, 2009-01-21, 11:48 AM | Žinutės num:# 14 |
Svečias
 Jau savas
Parašė žinučių: 18
Statusas: 
| Frype bendravimo saitukas
nai nai
|
|
| |
sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2009-01-22, 8:00 PM | Žinutės num:# 15 |
Bendraujantis
 Jau savas
Parašė žinučių: 403
Statusas: 
| geru cia nuorodu yra Kai ka turesiu ir as, tai atsiusiu
Gyvenimas mane veža *SUPER* Skype: ksandrulia7 http://public.fotki.com/sandrulia7
|
|
| |
|