PUKUTĖS FORUMAS
Antradienis
2009-11-24
2:37 Pm
Login form
Loginas:
Slaptažodis:
Prisiminti
Mūsų apklausa
Kaip jum naujas fonas?:)(cia klausimas senbuvems :))
Išviso balasavo: 13
Chatas
Mano draugai
  • Susikurk sau puslapį
  • Statistika

Pukutės Forumas

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    Page 1 of 11
    Forum moderator: Pukute 
    PUKUTĖS FORUMAS » SKELBIMAI » PASLAUGOS » stogai,stogu,stogus (stogdengys)
    stogai,stogu,stogus
    PukuteData: Pirmadienis, 2008-12-08, 9:03 Pm | Žinutės num:# 1
    Bendraujantis
    Administratorė

Parašė žinučių: 831
    Statusas: :-(

Žinutę redagavo Pukute - Pirmadienis, 2008-12-08, 9:35 Pm

PukuteData: Pirmadienis, 2008-12-08, 9:11 Pm | Žinutės num:# 2
    Bendraujantis
    Administratorė

Plokščių stogų dengimas,šiltinimas,su prilydomąja danga,FIRMOS BANKRUTUOJA,BET BRIGADOS LIEKA SU TA PAČIA PATIRTIMI.

Žinutę redagavo Pukute - Pirmadienis, 2008-12-08, 9:35 Pm

PukuteData: Ketvirtadienis, 2009-02-19, 2:14 Pm | Žinutės num:# 3
    Bendraujantis
    Administratorė

tai va ir maniski atleido is pradziu tipo atostogu o paskuj atleido.... :'( :'( :'( :'( :'(

Sveiki!
    Nepaslaptis kad Lietuvoje krize.Dar prieš naujus ji taip mano šeimai(t.y.aš,mano vyras,sūnus 9metu ir dukra 2metu)nesijautė.Vyras turėjo darbą,
    aš gaudavau iš Sodros pašalpą.po nauju vyrą dėl etatu mažinimo atleido iš darbo, o kadangi dukrai suėjo 2 metukai nebetekau Sodros pašalpos. šiuo metu intensyviai ieškomės abu darbo santaupos šiokios tokios jau išseko....nebeišmanau ką daryti...LABAI PRAŠAU JŪSŲ PARAMOS!!!!
    NORS ANT DUONOS SUŠELPKIT...NEESAM JUK ALKOHOLIKAI KOKIE BET TIESIOG ATĖJO LAIKAI KAI TENKA PRAŠYT IŠMALDOS.......juk vaikam negaliu pasakyti kad nėra kas namie valgyti. KAD BŪTU PAPRAŠČIAU AŠ INTERNETE SUSIKŪRIAU TRUMPAJI NUMERĮ
    I KURIU GALĖSITE NUSIUSTI ŽINUTĘ KUR PINIGĖLIAI NUSISKAITYS NUO JŪSŲ TELEFONO SĄSKAITOS.

SIŲSKITE ŽINUTE su žodžiais:

paramapukutei (būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1371 jei norite paremti 1litu

paramapukutei2 (būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1371 jei norite paremti 2litais

paramapukutei3 (būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1371 jei norite paremti 3litais

paramapukutei4 (būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1371 jei norite paremti 4litais

paramapukutei5 (būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1371 jei norite paremti 5litais

paramapukutei7 (būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1371 jei norite paremti 7litais

paramapukutei9 (būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1679 jei norite paremti 9litais

paramapukutei10(būtinai mažosiomis raidėmis) numeriu 1679 jei norite paremti 10litų

arba į banko sąskaitą swedbank LT837300010039216147 renata ščesnulevičiene

galiu dar pasiūlyti savo paslaugas užeikit cia

mano darbas cia

PukuteData: Ketvirtadienis, 2009-02-19, 2:16 Pm | Žinutės num:# 4
    Bendraujantis
    Administratorė

o cia tai kuom as uzsiimu bet atejus krizei ir as neturiu ka veikti.........
    Norečiau pasiūlyti savo paslaugas.

Per atstumą tvarkau kompiuterius!

Dabar paaiškinsiu smulkiau:pas keletą savo draugų pastebejau, kad kompiuteryje yra baisinė betvarkė, dokumentai, foto ar atsisiųsti failiukai mėtosi bet kur, nebegaliojanti antivirusinė, o kiek dar radau nuskanavusi reklamų šnipų ir virusiukų! Manęs paprašė sutvarkyti, ir aš būdama namie, visa tai sutvarkiau!PRISIPAZINSIU NEESU PROFESIONALAS ir turbut tikri MEISTRAI pasijuoks iš manęs kad čia nereikalingas skelbimas ir į mano skelbimą niekas neatsilieps!

Jūsų žiniai jau turejau kelias klientes kurios liko labai patenkintos nauja tvarka, o jei reikės ir mane rekomenduos ,nes tikri meistrai neužsiima tokiom smulkmenom, o jei ir užsiima tai beprotiškai brangiai kainuoja! Visus klausimus rasykit į až

jei kas abejoja del mano reputacijos prasom uzeiti i mano parase esancia nuoroda

---------------------------------------------

* windows xp sulietuvinimas
    * visos darbui ir laisvalaikiui reikalingos programos: filmu perziura, muzikos klausymas, teksto redaktoriai,atsisiuntimas.
    *apsauginės programos(ugniasienės, antivirusai).
    -hdd tvarkymas, defragmentavimas, skaidymas i loginius diskus (sukuriami atskiri diskai: vienas jūsų duomenims, kitas operacinei sistemai. taip neprarasite savo duomenų net po os perinstaliavimo ar virusų).
    * programu instaliavimas paruosimas darbui.(pvz dc++,torrent,mozilla
    * valau kompiuterius nuo šiukšlių, virusų.
    dabar parasysiu kokias programeles turiu
    dreamlight photo editor 1.77
    magic photo editor 3.8
    photo frame show 1.4
    photo collage studio 2.6.0
    photo collage studio pro 2.6.5
    wondershare photo collage studio v4.2.8
    corel paint shop pro photo x2
    photoshop cs2
    photoshop cs3
    photoshop cs4

kitos programos:

darbastalio kalendorius
    get smile
    nero mikro 8.1.1.0
    pc healt optimizer 1.5.6
    perfect disk pro 8.0.64
    registry booster 2.0.11073
    sonar 6.0producer edition
    ultra iso premium 8.6.5
    win avi video coverter 8.0
    ir dar daugiau

taippat konfiguruoju dc++

mano darbas cia

PUKUTĖS FORUMAS » SKELBIMAI » PASLAUGOS » stogai,stogu,stogus (stogdengys)
    Page 1 of 11
    Search: