|
|
Pukutės Forumas
| ATSILIEPIMAI IR REKOMENDACIJOS:) |
| Pukute | Data: Šeštadienis, 2008-09-20, 2:27 Pm | Žinutės num:# 1 |
Bendraujantis
 Administratorė
Parašė žinučių: 831
Statusas: 
| Norečiau pasiūlyti savo paslaugas. Per atstumą tvarkau kompiuterius! Dabar paaiškinsiu smulkiau:pas keletą savo draugų pastebejau, kad kompiuteryje yra baisinė betvarkė, dokumentai, foto ar atsisiųsti failiukai mėtosi bet kur, nebegaliojanti antivirusinė, o kiek dar radau nuskanavusi reklamų šnipų ir virusiukų! Manęs paprašė sutvarkyti, ir aš būdama namie, visa tai sutvarkiau!PRISIPAZINSIU NEESU PROFESIONALAS ir turbut tikri MEISTRAI pasijuoks iš manęs kad čia nereikalingas skelbimas ir į mano skelbimą niekas neatsilieps! Jūsų žiniai jau turejau kelias klientes kurios liko labai patenkintos nauja tvarka, o jei reikės ir mane rekomenduos ,nes tikri meistrai neužsiima tokiom smulkmenom, o jei ir užsiima tai beprotiškai brangiai kainuoja! Visus klausimus rasykit į až jei kas abejoja del mano reputacijos prasom uzeiti i mano parase esancia nuoroda --------------------------------------------- * windows xp sulietuvinimas * visos darbui ir laisvalaikiui reikalingos programos: filmu perziura, muzikos klausymas, teksto redaktoriai,atsisiuntimas. *apsauginės programos(ugniasienės, antivirusai). -hdd tvarkymas, defragmentavimas, skaidymas i loginius diskus (sukuriami atskiri diskai: vienas jūsų duomenims, kitas operacinei sistemai. taip neprarasite savo duomenų net po os perinstaliavimo ar virusų). * programu instaliavimas paruosimas darbui.(pvz dc++,torrent,mozilla * valau kompiuterius nuo šiukšlių, virusų. --------------------------------------------- dabar parasysiu kokias programeles turiu dreamlight photo editor 1.77 magic photo editor 3.8 photo frame show 1.4 photo collage studio 2.6.0 photo collage studio pro 2.6.5 wondershare photo collage studio v4.2.8 corel paint shop pro photo x2 photoshop cs2 photoshop cs3 photoshop cs4 ir dar daugiau --------------------------------------------- P.S esant bedai galiu ir perinstaliuot windowsus
mano darbas cia
|
| |
| | |
| zidinga | Data: Šeštadienis, 2008-09-20, 2:28 Pm | Žinutės num:# 2 |
Bendraujantis
 Moderatorė
Parašė žinučių: 196
Statusas: 
| Aš naudojausi pukutes paslaugom jau ne vieną kartą ir likau labai patenkinta. Ji puikiai viską sutvarko,suinstaliuoja puikių programėlių,turi begalinę kantrybę,viską paaiškina.Tad nebijodamos galite kreiptis,tikrai ji padės. Aš tikrai dar kreipsiuos ne vieną kartą.
Žinutę redagavo zidinga - Trečiadienis, 2008-08-27, 2:57 Pm |
| |
| | |
| vitalijaL | Data: Šeštadienis, 2008-09-20, 2:28 Pm | Žinutės num:# 3 |
Pasisakantis
 Jau savas
Parašė žinučių: 33
Statusas: 
| as irgi tik pagirti ja norejau... tikrai saunuole ir man viska sutvarke ir dabar jau gaudausi kas kur ir kaip. saunuole didelis didelis ACIIU
|
| |
| | | | |
| Pukute | Data: Šeštadienis, 2008-09-20, 2:28 Pm | Žinutės num:# 5 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| jei turiu laiko stengiuos padet
mano darbas cia
|
| |
| | | | |
| zidinga | Data: Pirmadienis, 2008-09-22, 7:01 Pm | Žinutės num:# 7 |
Bendraujantis
 Moderatorė
Statusas: 
| Pukutės pagalba yra superinė,ši kart ji tvarkė vyro kompą,tai tas žiūrėjo ir stebėjosi. Labai dėkui tau už instaliuotas programėles,vyro dabar neina nuo kompo atitraukt,vis siunčiasi. Tikrai siūlau kreiptis,nes kainytės tai tikrai nesikandžioja.Dar kartelį dėkui.
|
| |
| | |
| virgius79 | Data: Antradienis, 2008-09-23, 6:53 Pm | Žinutės num:# 8 |
Removed
| aciu renatelei
|
| |
| | |
| Pukute | Data: Antradienis, 2008-09-23, 8:57 Pm | Žinutės num:# 9 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| PRASOM
mano darbas cia
|
| |
| | |
| Irce6 | Data: Pirmadienis, 2008-09-29, 8:37 Pm | Žinutės num:# 10 |
Bendraujantis
 Moderatorė
Parašė žinučių: 337
Statusas: 
| Niu ikalbejot,teks tartis su pukute28
MANO HOBIS
|
| |
| | |
| zidinga | Data: Pirmadienis, 2008-09-29, 8:38 Pm | Žinutės num:# 11 |
Bendraujantis
 Moderatorė
Statusas: 
| [quote=Irce6]Niu ikalbejot,teks tartis su pukute28 [/quote] tikrai nepasigailėsi
|
| |
| | |
| austuka | Data: Antradienis, 2008-09-30, 10:22 Am | Žinutės num:# 12 |
Bendraujantis
 Jau savas
Parašė žinučių: 138
Statusas: 
| pritariu
|
| |
| | |
| Pukute | Data: Trečiadienis, 2008-10-01, 9:05 Am | Žinutės num:# 13 |
Bendraujantis
 Administratorė
Statusas: 
| oj nu neliaupsinkit manes as gi stebuklu nedarau
mano darbas cia
|
| |
| | |
| Irce6 | Data: Ketvirtadienis, 2008-10-02, 12:12 Pm | Žinutės num:# 14 |
Bendraujantis
 Moderatorė
Parašė žinučių: 337
Statusas: 
| Darai stebuklus,bent tokiom zaliom kompuose kaip as tai tu tikras issigelbejimas aciu uz sugaista laika,tu saunuole!
MANO HOBIS
|
| |
| | |
| antigone | Data: Ketvirtadienis, 2008-10-16, 5:40 Pm | Žinutės num:# 15 |
Svečias
 Jau savas
Parašė žinučių: 6
Statusas: 
| va jetau jetau atskubejau ir as pagirt!!! siandien man pukute ziurejo kompa- tik spejau akeles uzmest- o ten kompas pats dirba. net malonu ziuret. tau nieko nereik daryt. tikiuos labai nesunervinau taves siandien- kompas issijunginejo, netas dinginejo, leliukas tai valgo- tai verkia- tai i lauka reik eit... ui itariu buvo biski sunku siandien su manim. bet jug buna dienu kaip tycia!!!! tad atsiprasau uz nesusipratimus.. bet 100 procentu tau uz darbeli ir acius...
danguje gerai- bet pragare daugiau draugu...
|
| |
| |
|