PATIEKALAI IS MILTU - PUKUTĖS FORUMAS
Penktadienis
2014-07-25
2:22 PM
Login form
Loginas:
Slaptažodis:
Prisiminti
Paieška
Mūsų apklausa
Kaip jum naujas fonas?:)(cia klausimas senbuvems :))
Išviso balasavo: 52
Chatas
Mano draugai
  • Susikurk sau puslapį
  • Statistika

    Pukutės Forumas

    [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    Page 1 of 11
    Forum moderator: alsuska, Pukute, Liepa 
    PUKUTĖS FORUMAS » SKYRELIS APIE MAISTĄ(forumo moderatore alsuska,Liepa) » RECEPTAI » PATIEKALAI IS MILTU (...)
    PATIEKALAI IS MILTU
    PukuteData: Pirmadienis, 2008-10-20, 8:50 PM | Žinutės num:# 1
    Bendraujantis
    Administratorė

    Parašė žinučių: 868
    Statusas: :-(
    cool



    mano darbas cia
     
    fizėData: Penktadienis, 2008-12-05, 12:09 PM | Žinutės num:# 2
    Svečias
    Uzsukęs trumpam

    Parašė žinučių: 8
    Statusas: :-(
    Miltiniai blynai su mesa mmm kaip skanu

    *Nervų ląstelės gimsta ir miršta, o riebalų - gyvena amžinai!*
     
    beneteData: Pirmadienis, 2008-12-22, 10:48 PM | Žinutės num:# 3
    Kalbantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 48
    Statusas: :-(
    taj prasom pasidalint svao receptu
     
    PukuteData: Sekmadienis, 2008-12-28, 5:07 PM | Žinutės num:# 4
    Bendraujantis
    Administratorė

    Parašė žinučių: 868
    Statusas: :-(
    tai cia turbut turi omeny lietinius blynus su mėsa?
     
    fizėData: Antradienis, 2008-12-30, 6:23 PM | Žinutės num:# 5
    Svečias
    Uzsukęs trumpam

    Parašė žinučių: 8
    Statusas: :-(
    Labai paprasta, :)

    prikepi lietinių, o prieš tai išverdu mėsytę (jautienos ragų galima taip pavadint, jeigu imt kokį kumpį bus neskanu, per sausa) Išvirtą mėsytę ir svogūno galvą (galima daugiau kaip kas mėgsta) permalt per mėsmalę. Tada pakepint ant keptuvės su prieskoniukais ir viskas tegul aušta. Kol aušta, kepu lietinius. Tada suvynioju į vamzdelius (kiti vynioja vokeliais) ir viskas. Jau suvyniota dedu ant keptuvės ir apkepu tiek kiek suvalgysim tam kartui. O kiti guli gražiai šaldytuve.

    Skanaus :)

     
    LiepaData: Sekmadienis, 2009-01-18, 10:48 AM | Žinutės num:# 6
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 247
    Statusas: :-(
    Blyneliai su apelsinų padažu
    300g miltų

    1 l pieno

    100g sviesto

    8 kiaušiniai

    100g aliejaus

    50g cukraus, truputi druskos

    200g apelsinų

    Padažui:

    500g apelsinų sulčių

    100g krakmolo


    Liepa
     
    LiepaData: Sekmadienis, 2009-01-18, 10:50 AM | Žinutės num:# 7
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 247
    Statusas: :-(
    Lietiniai su grikių koše ir grybais
    Tešlai
    po stiklinę pieno ir vandens,
    druskos,
    2 stiklinės miltų,
    2 kiaušiniai,
    šaukštelis kepimo miltelių,
    aliejaus kepti.
    Įdarui:
    keli šaukštai aliejaus,
    50 g pievagrybių,
    po 2 svogūnus ir kiaušinius,
    400 g grikių košės,
    druskos,
    pipirų.


    Liepa
     
    dani84Data: Antradienis, 2009-02-24, 11:30 AM | Žinutės num:# 8
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 114
    Statusas: :-(
    mes uzvakar pirma karta kepem kibinus blush ir zinokit visai gerai gavosi, tiksliau pats skonis tai tikras kibinas, prisiminiau vaikyste blush nes viena teta ruse kepdavo, atsimenu kad labai laukdavom blush tai kai radau zurnaliuke recepta nusprendem isbandyti.

    idedu toki recpta kaip zurnaliuke, bet as dariau idara biski kitoki, as dejau pjaustyta kiauliena su suriu ir svogunais, tik vat klaida padariau kad surio perdaug, nes kai darem tai pacio idaro labai daug dejom, o va gavosi labai mazai kai iskepe, nes suris jug issilyde :Q :D tik aisku iki dailaus kibino mums dar toli, ir tas uzraityma sniekaip nesigavo bet skonis tikrai puikus blush

    TEŠLAI:
    500 g miltų,
    250 g kepimo margarino
    100 ml 30% riebumo grietinės
    100 ml "provansalio" majonezo

    ĮDARUI:
    500 g. mėsos
    300 g. pievagrybių
    šaukštas aliejaus ( pievagrybių pakepimui)
    200 g svogūnų
    prieskonių

    APTEPTI:
    kiaušinis


    kartais gyvenime tiek nedaug tereikia, tik mažos nuoširdžios šypsenos....
     
    Irce6Data: Antradienis, 2009-02-24, 12:28 PM | Žinutės num:# 9
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 348
    Statusas: :-(
    dani84 labai skaniai atrodo ;) Kad dar parasytum kiek laiko(mazdaug) ir kur juos kepti (keptuvej ar orkaitej) buciau labai dekinga,nes is manes kulinare tai....

    MANO HOBIS

     
    austukaData: Šeštadienis, 2009-03-07, 4:25 PM | Žinutės num:# 10
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 144
    Statusas: :-(
    taip taip,parasykit kaip juos reikia daryt,kiek laiko kept ir kur


     
    dani84Data: Sekmadienis, 2009-03-08, 11:18 PM | Žinutės num:# 11
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 114
    Statusas: :-(
    blush blush oi atsiprasau, pamirsau. kai as tokia "diiidele" kepeja tai svarbiausia ir pamirsau :D blush



    kartais gyvenime tiek nedaug tereikia, tik mažos nuoširdžios šypsenos....
     
    Irce6Data: Pirmadienis, 2009-03-09, 7:34 AM | Žinutės num:# 12
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 348
    Statusas: :-(
    Dani84 didelis aciu tau ^_^ ^_^ ^_^ :*

    MANO HOBIS

     
    dani84Data: Pirmadienis, 2009-03-09, 10:52 PM | Žinutės num:# 13
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 114
    Statusas: :-(
    Quote (Irce6)
    Dani84 didelis aciu tau ^_^ ^_^ ^_^ :*

    tai kad nera uz ka blush


    kartais gyvenime tiek nedaug tereikia, tik mažos nuoširdžios šypsenos....
     
    PukuteData: Sekmadienis, 2009-03-15, 1:11 PM | Žinutės num:# 14
    Bendraujantis
    Administratorė

    Parašė žinučių: 868
    Statusas: :-(
    as per sekncias iseigines bandysiu :$



    mano darbas cia
     
    austukaData: Penktadienis, 2009-03-27, 8:32 PM | Žinutės num:# 15
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 144
    Statusas: :-(
    Pukute, ar kas nors gavosi?darei per iseigines,kaip rasei


     
    PUKUTĖS FORUMAS » SKYRELIS APIE MAISTĄ(forumo moderatore alsuska,Liepa) » RECEPTAI » PATIEKALAI IS MILTU (...)
    Page 1 of 11
    Search: