Ketvirtadienis
2024-04-25
10:06 PM
Login form
Loginas:
Slaptažodis:
Prisiminti
Paieška
Mūsų apklausa
Kaip jum naujas fonas?:)(cia klausimas senbuvems :))
Išviso balasavo: 55
Chatas
Mano draugai
  • Susikurk sau puslapį
  • Statistika

    Pukutės Forumas

    [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    • Page 1 of 2
    • 1
    • 2
    • »
    Forum moderator: alsuska, Pukute, Liepa  
    PUKUTĖS FORUMAS » SKYRELIS APIE MAISTĄ(forumo moderatore alsuska,Liepa) » RECEPTAI » DESERTAI (...)
    DESERTAI
    PukuteData: Sekmadienis, 2008-10-19, 11:01 PM | Žinutės num:# 1
    Bendraujantis
    Administratorė

    Parašė žinučių: 865
    Statusas: :-(
    cool



    mano darbas cia


    Žinutę redagavo Pukute - Pirmadienis, 2008-10-20, 8:48 PM
     
    alsuskaData: Pirmadienis, 2008-10-20, 8:32 AM | Žinutės num:# 2
    Kalbantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 75
    Statusas: :-(
    KEKSIUKAI
    3 kiausiniai
    1 indelis grietines
    1 stikline cukraus
    kvapu ,arba kakavos
    miltu pagal tesla ,ji turi buti tirstos grietines ,tokia drimbanti nuo sauksto ,galima kepti didesni ,o galima ir maziukus ,tiems maziukams reikia tokiu popieriniu formeliu ,jeigu su kvapais tai buna tokie aliejiniai ,o kakavos kad butu sokoladiniai ,kakava reikalinga paprasta,
    kiausinius isplakate su cukrupi grietine taip pat isplakti sudeti viska ir pilti i formeles kepti apie 180laipsniu ,apie 40min vis pasiziurint


    netikiu stebuklais
     
    dani84Data: Pirmadienis, 2008-10-20, 8:56 AM | Žinutės num:# 3
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 114
    Statusas: :-(
    pagelbeju alsuskai ir idedu sio nuostabiu keksiuku nuotraukas.



    kartais gyvenime tiek nedaug tereikia, tik mažos nuoširdžios šypsenos....
     
    beneteData: Pirmadienis, 2008-10-20, 8:56 PM | Žinutės num:# 4
    Kalbantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 48
    Statusas: :-(
    Braškių – rabarbarų žele tortas

    1 pakelis citrinų žele
    1 pakelis braškių žele
    15 gr želatinos
    200 gr. varškes ( aš dėjau separuotą)
    200 gr. natūralaus jogurto
    100 gr. cukraus
    1 puodelis rabarbarų
    10 braškių

    Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti.Atskiruose induose pasiruošiame citrinu ir braškiu žele. Pakelį tirpiname 300 ml karšto vandens, gerai išmaišome, kad ištirptų želatinos grūdeliai ir paliekame atvėsti.
    Pasiruošiame rabarbarus, nulupame, supjaustome griežinėliais. Užviriname apie 100 ml vandens sudedame rabarbarus, supilame cukrų, paverdame, kol rabarbarai išverda. Truputį atvėsiname, dedame varškę ir jogurtą, gerai išmaišome (galima blenderyje).
    Formuojame tortą pagal savo skonį ir fantaziją. Kadangi aš dariau Tupperware žele žiede, pradėjau nuo viršaus. Užpyliau sluoksnelį citrinų žele, į ją sudėjau braškių puseles, atšaldžiau, kol pradėjo stingti. Supyliau likusią citrinų žele. Jai sustingus, užpyliau sluoksnelį baltos masės. Jai sustingus, pyliau braškių žele, balta mase ir vel braškių žele.
    Tarpuose viska reikia sustingdinti, žinoma.
    Gavosi labai gaivus vasarinis tortas.
    Skanaus.

    Prisegti failai: 4549462.jpg (203.1 Kb)





    Žinutę redagavo benete - Antradienis, 2008-10-21, 11:12 AM
     
    GretutyteData: Šeštadienis, 2008-10-25, 10:28 PM | Žinutės num:# 5
    Kalbantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 48
    Statusas: :-(
    benete, koks tortas wacko noriu tokio biggrin

    :)
     
    PukuteData: Sekmadienis, 2008-10-26, 1:50 AM | Žinutės num:# 6
    Bendraujantis
    Administratorė

    Parašė žinučių: 865
    Statusas: :-(
    nutai va receptas ir daryk biggrin



    mano darbas cia
     
    beneteData: Ketvirtadienis, 2008-10-30, 12:22 PM | Žinutės num:# 7
    Kalbantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 48
    Statusas: :-(
    ach dabar tik pastebejau kad idejau recepta viena o nuotrauka yra truputi kitokio torciuko bet panasauas. Jei matote nuotraukoje as dejau virsuj uogas ivairias, po to bananus supjauciau ir ant dugno dejau tokius biskvitinius sausainius specialius. Taip pat laaabaaaj skanu wink


     
    klevData: Penktadienis, 2009-01-02, 8:22 PM | Žinutės num:# 8
    Pasisakantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 21
    Statusas: :-(
    tortas su maskarpones suriu

    pakelis kvadratiniu sausainiu
    3 saukstai lydyto sviesto
    truputis braskiuar kitokiu vaisiu,
    45 g zelatinos,
    citrina
    100 ml apelsinu sulciu,
    500 g maskarpones surio
    200 g jogurto (3.5 proc riebumo)
    120 g cukraus

    sausainius sutrupinti ir susmulkinti elektriniu maisikliu. supilti lydyta sviesta, gerai ismaisyti, sudeti i kepimo forma ir suslegti.
    zelatina uzpilti nedideliu kiekiu vesaus vandens, isbrinkinti. citrina nuplauti, nutarkuoti zieveles ir isspausti sultis.zelatina supilti i apelsinu sultis ir kaitinti kol issileis. maskarpone ismaisyti su jogurtu, cukrumi, citrinos sultimis ir zievelemis, ideti vaisiu (braskiu ar kt.), i suri maisant plona srovele supilti istirpinta zelatina. sia mase surio supilti ant sausainiu ir laikyti saldytuve maziausiai 4 valandas. o puosti galima kaip sirdis geidzia su uogomis. gaunasi kaip parduotuvese. man dar skanesnis namu darbo :Q

     
    LiepaData: Sekmadienis, 2009-01-18, 10:30 AM | Žinutės num:# 9
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 247
    Statusas: :-(
    Keksiukai su šokoladu ir bananais

    100 g rudojo smulkaus cukraus
    2 kiaušiniai
    100 g ištirpinto margarino
    2 prinokę bananai
    300 - 350 g miltų
    2 arb.š. kepimo miltelių
    50 g karčiojo šokolado

    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Pasiruošti 12 keksiukų formelių.
    Suplakti kambario temperatūros kiaušinius su cukrumi iki vientisų šviesių putų. Sudėti ištirpintą ir atvėsintą margariną, susmulkintą šokoladą ir sumaišyti su iki vientisos masės sutrintais bananais. Persijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir įmaišyti į tešlą.
    Kepti 18 - 20 min. Šiek tiek atvėsinti ir perkelti ant grotelių, kol visiškai atvės.


    Liepa
     
    LiepaData: Sekmadienis, 2009-01-18, 10:36 AM | Žinutės num:# 10
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 247
    Statusas: :-(
    Pyrageliai Fantazija.
    Biskvitui :

    6 kiausiniai
    150 g. cukraus
    2 pakeliai vanilinio cukraus
    1 saukstelis cinamono
    2 sauksteliai kepimo milteliu
    100 g, maltu graikisku riesutu
    2 saukstai miltu !!!!!!!!( tiktai)
    ziupsnelis druskos .

    Kremui :

    1 indelis ( 250 g. ) Rikoto surio ( varskes?) gali buti maskarpones.
    1 indelis riebios grietineles ( 250 ml.) + 1 pak. standiklio ( butinai !!! )

    3 saukstai cukraus
    100 g. juodojo sokolado ( tikro).

    Kiausinius mikseriu plakti visu greiciu , kol bus putota mase .
    Ija palaipsniui vis plakant supilti sumaisytus cukru , vanilina , cinamona .
    Plakti pora minuciu .

    Miltus , kep. miltelius ir riesutus sumaisyti .
    Plakant letai , per du kartus supilti juos i kiausiniu plakini .

    As biskvita kepiau 30-22 cm . skardeleje ( jei neturite , pasidarykite tokio dydzio sablona is folijos , ja istieskite kepamuoju popieriumi , supilkite tesla ir kepkite 200C . karscio orkaiteje apie 20 min.

    Atsalusi biskvita susipjaustykite norimo dydzio staciakampiais ( pas mane isejo 8 pyrageliai ).

    Kremui grietinele su cukrumi labai gerai isplakite ( as dejau 1 pakeli standiklio ) , i jau isplakta idekite RIKOTO ir ant burokines tarkos sutarkuota sokolada , truputi paplakite , kad viskas gerai susimaisytu ( pries dedant sakolada , pasilikite balto kremo papuosimui ).

    Aptepkite viena gabaleli kremu ( gausiai) ant jo dekite kita , ciut paspauskite ir aplyginkite krema , kad butu lygus krastai .
    Kai sutepsite visus , virsu aptepkite pasiliktu baltu kremu , pabarstykite tarkuotu sokoladu , padarykite rozele ir ant jos uzdekite po riesuta .

    Skanaus!


    Liepa
     
    RaganiauskieneData: Antradienis, 2009-02-10, 4:26 PM | Žinutės num:# 11
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 147
    Statusas: :-(
    Labai lengvas ir paprastas keksas
    4kiausiniai
    100 g sviesto ar margarino
    1 stikline grietines
    1,5 stiklines cukraus
    2-4 stiklines miltu,
    1,5 arbatini sauksteli kelimo milteliu
    dar aguonu galima, razinu, kakavos. zozdiu pagal savo galimybes ir fantazija.
    is visu produktu padaryt grietines tirstumo tesla. kept 180 laipsniu karcio orkaiteja, apie 45min.



    Tikra Raganiauskiene per pilnati skraidanti su sluota :)
     
    RaganiauskieneData: Antradienis, 2009-02-10, 4:30 PM | Žinutės num:# 12
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 147
    Statusas: :-(
    va mamos, as del keksiuku formeliu. anadien kepiau maziukus keksiukus, bet is tu popieriniu formeliu ne kas man gavosi. rodos dejau po sauksta, kad neperliptu laukan is formos, bet pati forma tokia gavos, kad kaip blynas, o ne kaip keksiukas. matau dani84 labai grazus keksai. gal dar i kokia metaline formele dejai? kad forma islaikytu?

    Tikra Raganiauskiene per pilnati skraidanti su sluota :)
     
    alsuskaData: Trečiadienis, 2009-02-11, 9:36 PM | Žinutės num:# 13
    Kalbantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 75
    Statusas: :-(
    cia man dani pagelbejo ikelti foto o kepiau tuos keksiukus tai as ,siaip nedejau i jokia forma ,sustaciau ant skaardos ir viskas ,bet galima deti i forma yra tokios silikonines keksiukams

    netikiu stebuklais
     
    dani84Data: Pirmadienis, 2009-03-09, 10:06 AM | Žinutės num:# 14
    Bendraujantis
    Jau savas

    Parašė žinučių: 114
    Statusas: :-(
    kepiau tokius varskes kukulaicius, visai skanus gavosi, tik gal saldumo daugiau noretusi :)



    kartais gyvenime tiek nedaug tereikia, tik mažos nuoširdžios šypsenos....
     
    bertulkaData: Pirmadienis, 2009-06-22, 12:33 PM | Žinutės num:# 15
    Pasisakantis
    Jau savas
    Parašė žinučių: 34
    Statusas: :-(
    Varškės pyragas su vyšniomis

    Tešlai –
    250 g miltų,
    125 g sviesto,
    1 žiupsnelio druskos,
    75 g cukraus,
    1 kiaušinio trynio.

    Įdarui –
    100 g sviesto,
    200 g cukraus,
    3 kiaušinių,
    500 g varškės,
    1 pakelio sausojo vanilinio pudingo,
    1 indelio konservuotų vyšnių (750 ml).

    Miltus persijokite į didelį dubenį, o ant viršaus suberkite gabalėliais supjaustytą atšaldytą sviestą. Įberkite žiupsnelį druskos, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinio trynį, įpilkite du šaukštus vandens ir greitai užminkykite tešlą. Suvyniokite tešlą į skaidrią polietileno plėvelę ir pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
    Išardomą kepimo formą sutepkite riebalais. Tešlą iškočiokite, perkelkite į kepimo formą ir suformuokite trijų centimetrų aukščio kraštelius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Pagaminkite įdarą. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi ir į šią masę po vieną įmuškite kiaušinius. Palaipsniui įmaišykite varškę ir sausojo vanilinio pudingo miltelius.
    Konservuotas vyšnias nuvarvinkite sietelyje ir tolygiai išdėliokite tešlos paviršiuje. Ant viršaus iškrėskite varškės masę ir išlyginkite. Pašaukite pyragą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 55-60 minučių vidutiniame orkaitės lygyje. Pyragą atvėsinkite neišimdami iš kepimo formos.

    Skanaus!

     
    PUKUTĖS FORUMAS » SKYRELIS APIE MAISTĄ(forumo moderatore alsuska,Liepa) » RECEPTAI » DESERTAI (...)
    • Page 1 of 2
    • 1
    • 2
    • »
    Search: